Aanmelden en inschrijven

Wanneer u geïnteresseerd bent in onze school kunt u telefonisch contact opnemen met de school voor het maken van een afspraak voor een intake/orientatiegesprek en een rondleiding door de school.

Aanmelden kan ook m.b.v. het inschrijfformulier (zie onderstaande download-link). Zodat uw kind al staat aangemeld bij de Koningin Emmaschool. Het inschrijfformulier kunt u invullen en mailen naar info@emmaschool.nl.

Ouders kunnen hun kind vanaf de leeftijd van 2 jaar aanmelden op een school van Talent primair. Aanmelding van jongere kinderen worden niet in behandeling genomen.

Aanmelding houdt niet in, dat het kind ook daadwerkelijk op de school geplaatst zal worden. Hiervoor zijn namelijk criteria vastgesteld. Deze luiden:

• broertjes/zusjes van reeds geplaatste kinderen hebben als eerste voorrang
  • evenwichtige samenstelling van de groep
  • de groepen zijn gemiddeld 28 leerlingen
  • de overige kinderen worden volgens het criterium van schoolnabijheid geplaatst.

Het plaatsen van 4 jarige kinderen voor een nieuw schooljaar wordt schriftelijk aan de ouders bekend gemaakt. Wanneer uw kind eenmaal in een groep geplaatst is, worden verzoeken om te veranderen van groep niet gehonoreerd. Leerlingen starten op het moment dat ze vier zijn geworden. Leerlingen die vier worden ontvangen ongeveer 3 weken vóór de vierde verjaardag een schriftelijke uitnodiging van de leerkracht om een afspraak te maken over de wenochtenden.

Leerlingen worden niet meer geplaatst in de periode van 6 effectieve weken voor de zomervakantie. De leerlingen die wel geplaatst zijn, beginnen na de zomervakantie op school.

Meer weten over onze school? Lees ook de documenten schoolplan en schoolgids op deze site.