De Oudervereniging

De Oudervereniging van de Koningin Emmaschool bestaat uit een driekoppig bestuur en diverse  commissies. Deze commissies ontfermen zich jaarlijks over de Schoolbibliotheek, de Kinderboekenweek en het Sociale Culturele project. Daarnaast houden zij zich bezig met de  projecten rondom verkeer, is er een luizenpluiscoördinator en zijn de feestactiviteiten rondom Sint, Kerst en Pasen de afgelopen jaren onder de vlag van de OV geregeld. Vanaf dit schooljaar wordt er tevens een sport- en communicatiecommissie opgericht. De Oudervereniging ondersteunt de leerkrachten. Met behulp van de jaarlijkse vrijwillige ouderbijdrage en vele enthousiaste ouders worden alle vaste activiteiten aangekleed en is er geld beschikbaar voor extra’s in de klas.